Sofie (bisou_billy) wrote,
Sofie
bisou_billy

 • Mood:
 • Music:

Vaarwel m'n vriend..

Oké,

Gisteren heb ik niet echt het leukste meegemaakt.Ik had me nog nooit zo gekwetst gevoeld.Ik ben namelijk 1 van m'n goede vriendinnen kwijt.Ik wist niet zo goed meer wat ik ven de situatie moest denken 'over die leugens' maar ze wil me niet meer kennen.Ik zal haar missen en wil haar vertellen wat ze betekend voor me,maar het is haar keuze.Zij moet maar afkomen.Wat gebeurd is wil ik vergeten.. m'n gedachten eens goed verzetten want ik voel me niet meer al te best.Ik voelde me echt niet meer veilig.Ik hoop dat ze me ooit kan vergeven want echt in fout gegaan,ben ik niet.. 

Maar oké,laten we nu de leuke kant van de vakantie eens bekijken..
Maandag komt m'n beste friendje en ze blijft dan slapen ^^.Ze is al eens een paar keer meegeweest naar mijn tapdanslessen en ze kreeg de kriebels dus nu moet ik het haar leren,haha.Dus ga ik haar al eens een dansje leren :P dan gaan we waarschijnlijk ook nog de video bekijken van 'Riverdance' en s'avonds gaan we FotR zien. :) 

Dan is er nog iemand die blijft slapen maar dat moet ik nog wat regelen en wat we gaan doen weet ik nog niet goed.Ze vroeg me vandaag om te gaan mini-golven en als het niet regent kunnen we misschien wel gaan :) Misschien kunnen we ook nog een film huren ofzo.

En dan moet ik nog al dat rotwerk doen voor school!! Bah..
Maar daar denk ik nu liever nog niet aan :)

Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie
*Dikke Knufs en KuSsjs*
Sofie Xx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments